Nijssen advocatuur & mediation is opgericht door Mariska Nijssen. Wij kunnen u helpen als advocaat en als mediator. Wij zijn een niche kantoor met sterke specialisaties in scheiding en mediation, personen- en familierecht, erfrecht en vastgoed. Onze cliënten – particulieren en bedrijven – stappen gemakkelijk bij ons binnen, omdat ze weten dat ze oprechte aandacht krijgen in een voor hen moeilijke tijd. Cliënten weten dat wij hun verhaal goed kunnen vertalen naar juridische mogelijkheden en dat hun belang altijd voorop staat.

  • Maak kennis met Mariska Nijssen

    Mariska heeft zowel Notarieel Recht als Nederlands Recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en beschikt over een bijzonder veelzijdige juridische achtergrond.

  • Onze werkwijze

    Komt u voor het eerst langs, dan kunt u rustig uw verhaal doen. Zaken rond echtscheiding, omgang met kinderen en afwikkeling van een nalatenschap gaan immers al gauw gepaard met veel emoties. Dit kennismakingsgesprek wordt – indien u besluit om met ons in zee te gaan – niet bij u in rekening gebracht. Mocht u besluiten ons kantoor niet in te schakelen dan wordt voor dit gesprek een gereduceerd uurtarief van € 150,00 exclusief BTW per uur aan u in rekening gebracht.